fbpx
072-141 00 77 / christina@sagersten.nu

Personlig utredning

“För att veta vem du är behöver du veta var du kommer ifrån” – sa de i introduktionen till serien Vem tror du att du är som gick på SVT för något år sedan.  Vill du veta mer om dina rötter? Har du växt upp utan pappa eller har ditt DNA-test visat att pappa inte är pappa? 

Vill du hitta din okända pappa? 

Har du tagit ett DNA-test som visat att pappa inte är pappa. Eller har du aldrig vetat vem pappa är? För många är det ett sår att inte känna till vem pappa är. Att söka en pappa är en känslomässig berg- och dalbana. Det handlar om mer än att tolka ett DNA-test. Att hantera oron över att bli avvisad är en stor del av resan. När pappan börjar ringas in så är det dags att ta kontakt för att be om ett DNA-test för att bekräfta teorin. Hur gör man det? 

Vill du lösa din släktgåta?

Ibland hinner vi inte med det vi egentligen önskar och då är det skönt att kunna vända sig till någon som kan hjälpa till. Oavsett om det är traditionell släktforskning eller tolkning av ett DNA-resultat gör jag jobbet åt dig. De tusentals timmar jag lagt ner på området innebär att jag kommer fram till ett snabbare resultat än om du skulle göra jobbet själv från början.

Vill du ge bort en släktforskning i present?

Du kanske redan har en släktforskning som du vill få fint sammanställt i ett exklusivare häfte? Eller kanske vill du ha en släktforskning gjord och presenterad i ett vackert släktträd. 

Jag vet att alla mina kunder har olika behov, därför har jag lagt upp tre olika paket  som du kan välja bland. Vilket passar dig bäst?

Lösa släktgåtan

Det är är paketet för dig som vill att jag gör allt jag kan för att hitta svaret på din släktgåta.

Komma vidare

Tycker du att du sitter fast hjälper jag dig att komma vidare i din släktforskning

Snabba svar

Kort analys utifrån nuläget och frågeställning och hur du kommer vidare

Lösa släktgåtan!

Det här är paketet för dig som vill ha en egen utredare dedikerad till din uppgift över tid.  Kanske denna beskrivning stämmer in på dig?

Har du växt upp utan att veta vem din pappa är och tagit ett DNA-test för att försöka hitta honom? Eller har du tagit ett DNA-test och upptäckt att pappa inte är pappa?

Att söka sina rötter, framförallt så nära släktingar som en pappa är en känslomässig berg- och dalbana. Att försöka reda ut vilka av alla hundratals, kanske till och med tusentals, DNA-träffar som kommer från pappas sida kan vara både förvirrande och frustrerande. Därför blir många kunder lättade när de tar kontakt med mig och vi tillsammans kan börja räta ut frågetecken.

Min hjälp stannar inte där. När bilden börjar klarna över vem han är så kommer oron: Vet han om att jag finns? Vill han träffa mig? Har han en ny familj och vad kommer de att säga? Då är jag ditt stöd på vägen.

Jag hjälper dem som inte kan eller vill göra jobbet själv. När det gäller DNA-släktforskning finns det tyvärr
ingen fast tidsram för hur lång tid det tar att hitta en okänd ana. Finns det en kandidat kan det gå fort, har rätt personer redan testat sig kan du ha ett svar direkt. För andra kan det ta lång tid innan det ens kommer in den minsta ledtråd. 

Paketet Lösa släktgåtan är ett månadsabonnemang. Du får en skriftlig rapport varje månad över vad som hänt sedan sist och har under hela tiden möjlighet att kontakta mig direkt när nya minnen dyker upp eller om du har någon fundering.

Boka in en tid med mig för ett samtal för att se hur jag kan hjälpa dig. 

Komma vidare

Drömmer du om att hitta svaret på en släktgåta? Vem var egentligen mormors far? Eller vill du ha dina släktingar fint dokumenterade i ett vackert släktträd men har ingen släktforskning alls och ingen tid eller lust att göra det?  I paketet Komma vidare gör jag jobbet åt dig. Oavsett om det är traditonell släktforskning eller ditt DNA-resultat du vill ha hjälp att analysera så fixar jag det.

Utifrån dina förutsättningar och behov kommer vi överens om omfattningen på uppdraget. Paketet Komma vidare är ett uppdrag som är fast avgränsat i tid och faktureras en gång utifrån vad vi kommer överens om. Låter detta som ett upplägg för dig? 

Boka in en tid med mig för ett samtal för att se hur jag kan hjälpa dig.  

Snabba svar

Ibland vill du bara ha bekräftat att du tänkt rätt och låta ett par andra ögon se på din frågeställning. Eller så vill du ha en genomgång av ditt resultat presenterat på ett enkelt sätt. Jag gör en kort analys utifrån ditt nuläge och din frågeställning och berättar vad du behöver göra för att komma vidare. Kostnad 3.500kr inkl moms

Boka in en tid med mig för ett samtal för att se hur jag kan hjälpa dig. 

Stäng meny