fbpx
072-141 00 77 / christina@sagersten.nu

Kurser

Onlinekurser

Vill du lära dig tyda ditt DNA-resultat på egen hand? Jag genomför ett antal online-utbildningar. Jag använder de tusentals timmar jag lagt ner i min egen DNA-släktforskning för att  du ska lära dig det just du behöver på bästa sätt.

För aktuellt utbud se bloggen eller registrera dig på mitt nyhetsbrev så får du information direkt i inkorgen när det är kursstart på gång.

Individuell

Har du svårt att tolka ditt testresultat. Eller har du kört fast och vill ha en knuff i rätt riktning? Då kan vi boka in ett utbildningstillfälle där vi ses via dator, eller träffas fysiskt, där jag hjälper dig komma vidare utifrån ditt nuläge. Vi utgår från ditt resultat och dina frågeställningar. Ses vi över datorn spelas allt in så att du kan gå tillbaka och lyssna igen vid behov. Kostnad 950kr/h (inkl moms)
Vill du boka in en egen utbildning, kontakta mig. 

Föreningar

Jag håller utbildningar på plats hos släktforskarföreningar. Exempel på tema kan vara:

  • DNA för nybörjare 
  • Gå vidare med ditt DNA-test

Vill du boka in en utbildning, kontakta mig. 

Christina Sagersten - Finding Family

Referens

När jag fick mitt DNA-resultat kunde jag ganska lätt hitta kopplingar på min mors sida, men inga som helst kopplingar på den andra sidan. Ett test på min syster bekräftade min misstanke – vi var halvsyskon.

Jag har ingen information som skulle kunna leda mig till min far. Jag behövde skaffa mig så mycket kunskap och mentorskap att jag gör rätt åtgärder för att komma vidare och det känner jag att jag gör med Christinas kurs.

Christina har, enligt min bedömning, alla de adekvata kunskaperna för att leda mig och gruppen framåt. Nu gör jag de åtgärder som är rätt. Det är inte säkert att jag kommer nå ända fram under kursens gång. Men jag har skaffat mig verktygen för att gå vidare när det finns fler testade.

Jag har dessutom fått flera nya vänner som jag delar framgångar med och trots att ämnet i sig kanske inte lockar till det så får vi många härliga skratt.

Lars-Åke Dons – deltagare i onlinekursen Rotlös? – Hitta din pappa!

Stäng meny