fbpx
072-141 00 77 / christina@sagersten.nu

Släktforskarkonferensen 2020

Kära släktforskarvänner,

I dag är det ett år sedan Släkthistoras släktforskarkryssning gick av stapeln. På grund av det rådande läget så blev årets upplaga inställd. Jättetråkigt, men fullt förståeligt.

Men istället kör jag tillsammans med några av Sveriges mest inspirerande föreläsare inom släktforskning en konferens online! Möt mig tillsammans med Niklas Hertzman från ArkivDigital, DNAcoachen Linda Kvist och Fredrik Mejster från tv-programmet Allt för Sverige

Du kan sitta som du är, där du är och inspireras av släktforskning en hel dag! Så boka in 19 april i kalendern mellan 12-18. Skulle du hellre vilja jobba i trädgården i solskenet så kan du se allting i efterhand! Eller om du vill se det igen och igen och igen 🙂

Läs mer och anmäl dig nu!

Lämna ett svar

Stäng meny