fbpx
072-141 00 77 / christina@sagersten.nu

Finding Family Together – gemenskapen för DNA-släktforskare

1 februari öppnar dörrarna till en community, eller gemenskap, för DNA-släktforskare. Finding Family Together.

Finding Family Together är MER än bara en digital mötesplats och utbildningsportal för att lära sig mer om DNA-släktforskning. Det är en gemenskap fylld med värme och inspiration, för dig som vill ha ännu mer. Mer kunskap, mer information och mer samarbete som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av din DNA-släktforskning.

Varje månad har ett eget tema som ger dig nya infallsvinklar och energi att ta din DNA-släktforskning vidare.

Du får möjlighet att ställa frågor till världsledande experter inom området. Det här är en unik möjlighet för dig att få hjälp att förstå ditt testresultat och lösa dina släktgåtor utan att behöva resa ut i världen. Vi tar världen hem till dig så att du kan hitta dina rötter.

Känslan av att göra det tillsammans med andra som också älskar DNA-släktforskning är oslagbar!

Jag vill nu ge fler möjligheten att få ut ännu mer av sitt testresultat. Tillsammans med mitt team, samt svenska och internationella experter, kommer jag fylla denna gemenskap med unikt innehåll du inte hittar någon annanstans.

Du  kan läsa mer på www.findingfamily.nu

Lämna ett svar

Stäng meny